onsdag den 5. januar 2011

Maria og Marie på burgereventyr

Vi fulgte med i en samtale på facebook om de bedste burger, og der besluttede vi at starte på en burger-rejse! En gang om måned prøver vi forskellige burger, og når vi føler at vi nu har spist nok burger, så vil vi give alle burgere karakter, indtil videre skriver vi kun om burgerne og ingen karakter.

Igår startede vi på vores første burger! Og hvem har æren - jo Cocks & Cows tæt på DDL/DDU.

Vi fik en god service, og stedet var rigtigt hyggeligt og lidt amerikansk. Vi åbnede menukortet, og der var mange lækre burgere. Vi besluttede os for "Cheese´NSmoke" og chili Fries. Der var også milkshakes, vi så et par der bestillede det. De var store og så mums ud (OG AMERIKASNK UD), men vi besluttede os for cola for at ha plads til burgeren :) Men må tilbage en dag og smage milkshaken! Man kunne også vælge mellem hvide eller brune(sunde) boller.
Vi valgte selfølgelig brune, da vi var jo sunde. høhø:)
Så kom burgerne, hold da op et smukt syn! Men desværre var de svære at spise, men de smagte helt friske og godt. Men dog ville vi ønske der var mere ost, men man kan tydeligt se at alt er hjemmelavet, og det er et stort plus. Kødet var også rigtigt godt og saftigt, og vi nød at spise det. Chili fries var også ret gode, og stærke! De var også hjemmelavet, og det kan man godt smage på den positive måde.
Det var en god "første" burger for os!
Her er lidt billeder.


Hej allesammen!

I kan læse mere om stedet her:
http://www.cocksandcows.dk/en/the-sideorders#&panel1-3

God fornøjelse :)

1 kommentar:

  1. Genial ide! Men ærger mig lidt over at i venter med karakterer - men nu er i jo ikke de store "burger-eksperter", så i skal først kende til hvad en lækker burger er, ikke? ;)
    Kh den lille viking

    SvarSlet