fredag den 23. september 2011

N O T F A I R!

Jeg sad idag og så et program om en lille dreng, der blev mishandlet da han var 6 år. Nu er han 19 år og fortalte for første gang sin historie. Mine tæer krummede sig, jeg fik tårer i øjnene og jeg blev pisse vred! Det skete i USA og man havde faktisk kontaktet den sociale myndighed i forbindelse med drengen. Og de sagde at det var ingen grund til at fjerne ham.
Han blev spærret ind et lille skab
i timevis....i dagevis....
Skabet var mindre ned 60x60 (ved ikke hvor høj det var)
Han blev vinklet ind i et eller andet og låst fast, så han kunne ikke bevæge sig,som skar i hans lillebittede krop,
han skulle stå op og sove...
Intet mad og drikke...
Hvis han tissede på gulvet i skabet - tissede hans far på ham som straf.
Hvis han lavede, så puttede hans stedmor det i hans mund..
Hvis han skreg, så hældede de opvaskemiddel i hans mund...
Det skete i mange år, han mødte aldrig andre børn...
Hvis forældrene ikke var hjemme, lukkede hans stedsøster ham ud, gav ham mad og lod ham se tv. Men af frygt var hun nødt til at lukke ham i skabet ind før forældrene kom hjem. En dag ville hun ikke mere, hun stak af og mødte en betjent som så ændrede drengens liv for altid. Han kontaktede den sociale myndighed - intet skete. Han kom på en plan - han bad forældrene om at komme og hente datteren.... og drengen var med i bilen. Betjenten fulgte hans mavefornemmelse og ville snakke med drengen (Det er en båndoptagelse af samtalen) - samme dag blev forældrene anholdt. Drengen fik en ny familie og levede OK (men man blir jo skadet for det for altid).
Nogle dage efter anholdelsen af forældrene - skrev drengen et brev til betjenten
"Dear Todd. You are nice. Love Clayton".
Det brev gemte betjenten i alle de år og han mødte Clayton i programmet og viste brevet.
Tænk at han fulgte sin mavefornemmelse og reddede drengens liv.... tænk at hans søster var nødt til at stikke af for at der skulle ske noget.
For fanden! Børnene er uskyldige, og har intet ondt gjort. Forældrene skulle beskytte deres børn, og så gjorde de det mod en lille dreng. Vi skal passe på børnene - og ikke skade dem....De har fortjent en tryg barndom.

Det er fanme ikke i orden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar